DJOTIŠ astrološko svetovanje

मेष वृषभ मिथुन कर्कट सिंह कन्या तुला वृश्चिक धनुष मकर कुम्भ मीन

Mnenja in vtisi strank

Vesela sem, da sem se odločila za Djotis analizo natalne karte pri Bojani. Prejela sem veliko novih informacij, saj se s Djotisom srečujem prvič. Seveda obstajajo področja, ki jih v svoji karti takoj prepoznam za svoja in druga, ki mi odpirajo več vprašanj in za katera se sprašujem ali so res moja. Slednja še odkrivam. Najpomembnejša ugotovitev najinega razgovora z Bojano se skriva v latinskem pregovoru, ki pravi, bogat je tisti, ki je zadovoljen s svojo usodo. 


L.F.


Bojana mi je predstavila djotiš že nekaj let nazaj. Ko mi je prvič pokazala moj življenski zemljevid (natalno karto) sem bila sprva presenečena, nato hitro navdušena. K njej sem se na svetovanje vrnila kar nekajkrat, saj me je vedno znova fasciniralo dejstvo, da lahko iz natalne karte izveš toliko in vse o sebi, bližnjih in življenju nasploh. Djotiš mi je zelo pomagal spoznati in sprejeti samo sebe v svojih najboljših in malo manj dobrih osebnostnih plateh  in mi pomagal izboljšati razumevanje in kvaliteto življenja. Ker sem tako navdušena nad njim, sem svetovanje seveda   podarila tudi mojim prijateljicam, definitivno pa ga priporočam tudi vsem ostalim.

                                         Tadeja, Ljubljana


Pri Djotišu je najbolj zanimivo, kako so situacije iz preteklosti razvidne iz natalne karte in kako se da prebrati vse moje lastnosti. Za naprej pa je koristno, da veš katera obdobja so pred tabo, in kateremu področju je potrebno posvetiti več pozornosti. Vsekakor mi je djotiš potrdil prepričanje, da so naše poti nekako začrtane, ampak imamo vseeno svobodno voljo, s katero lahko marsikaj spremenimo.


Saša, Dolenci

I consulted Djotis for an analysis of my personal chart and general advice. I needed some insights for both professional and personal issues. I am totally satisfied with the outcome, as I received professional and fully explanatory insights about my life. I am very content that I can now understand the different circles of my life and how they affect me. I highly recommend Djotis to everybody who would like to understand better his / her life. Best regards,


Alex, Ljubljana


Djotiš svetovanje sem dobila za darilo in šla na seanso z nekoliko skepse, nevedoč kaj naj pričakujem. Presenečenje je bilo veliko - koliko enih stvari o mojem karakterju in življenju je držalo! Še zdaj ne morem verjeti in razumeti, da nas lahko pozicija planetov tako determinira. Svetovanje mi je pomagalo predvsem razumeti moj karakter, poimenovati določene zadeve, ki sem jih samo čutila in dalo smernice kako in kaj naprej v življenju.


Nad svetovanjem sem bila tako navdušena, da so ga za rojstni dan dobili vsi moji bližnji in bi ga priporočala vsakomur.


Katarina, Ljubljana


Svetovanje je bilo zelo zanimivo. Šla sem v prvi vrsti zato, ker me je zanimalo, kako kaže glede partnerstva. Sedaj bolje razumem, zakaj sem do sedaj na tem področju imela težave. Najbolj pa sem bila presenečena, ko sem izvedela, kdaj sem bila v kateri periodi in kako je to dejansko sovpadalo z dejanskimi dogodki iz mojega življenja.

Zagotovo bom še prišla!


Anja, Domžale


Hvala za prijeten pogovor in nasvete! Imam občutek, da bolj razumem samega sebe in dogajanje okrog mene.


Tomaž, Ljubljana